frosty ligger o sover i hagen

ja nu va de några dagar sen igen , fullt upp kallas de ;)
jag har gjort något drastiskt, jag har anmält mig till en dressyrtävling! 
Bara en enkel LB , som jag hoppas att jag tar mig igenom utan några skador :)
jag hoppas på att sadelmakarn ska komma hit och fixa min sadel så fort som möjligt bara, den ligger inte så bra.. 

Har ridit Långben idag, han fick gå ett rejält pass, han var spänd som en fiolsträng både igår och idag så han fick gå tills han gav med sig - får hoppas på att han har en bättre dag i morgon :)
De andra två knattarna har jag bara longerat lite..

I morgon äre tilbaka till skolan, sen blir cupido och stan med SANNA !!  
Det ska bli kul :D var typ 3 år sen vi sågs  :( 

Torsdag = STOCKHOLM  = YEY = MUSEUM = USCH = SHOPPING = YEY
en snutt av en spänd långben -

hoppla!

Har hoppat mina tre krakar idag, kan inte mer än säga att jag är nöjd med alla! :) 
Frosty fick hoppa en liten bana, avslutade med att lägga upp en trippel - vilket gick super :)
Långben fick hoppa samma bana, först lite lägre och sen lite högre, hittade en höjd där han fick ta i och jobba men där han samtidigt orkade och kunde, han var lite mkt fram i början men satan va han hoppade till sig till slutet! 
Doris likaså, en lägre bana i början för att hitta takt och flyt - höjde upp , hon gjorde en miss och sen rättade sig bättre än nånsin - hon fick riktigt med fräs i kroppen, hon har aldrig hoppat så bra förr !  :) 
Nu väntar jag på bea, vi ska göra den där andra galningen, får se om vi vågar hoppa upp på henne idag eller inte, får se hur hon är , vi tränade lite förberedande igår ..  Och jag lag till kommentaren att vi aldrig nånsin vart så noga som vi är nu hela plötsligt, men de e bra! :) Hon börjar komma in i våra rutiner nu, hon är tillskillnad från första dagen väldigt lugn och snäll, har inte sparkat nåt :) 

Lammen käkade som galningar igårkväll, och sen i morse när jag kom så visste dom precis vad som stod på schemat ! dom är ju bara hur söta som helst verkligen galet ! :)

Påsk - påskfirande ? jag vet inte de ja .. äta godis ? tydligen redan börjat .. träna? ja tydligen kanske man ska jobba på de :P 

Nu har jag iaf fått en lösning på mitt problem, när jag har lagt in Doris i tdb så har hon stått som ridhäst,  det kan vara för att mätmannen inte har registererat henne !  tjing tjing!  Ska ringa och be henne kolla upp de där .. 


onsdag morgon

Har precis vart hos grannarna och fått intruktioner om hur deras djur ska ha det :)
Små söta lamm hade dom , och jag fick äran att mata dom med flaska , jag har ju till skillnad från mamma gjort de förr ^^ 

Framsteg, vi höll på med Lambi igår, borstade, kratsade och till och med spolade bakbenen utan några direkta problem, hon kickade typ en gång när bea spolade i jumsken på ena sidan - det kanske löser sig efter allt :) 

Idag kommer hovslagaren vid 4, då kommer Frosty bli som ny ! :) 
Även Doris har en tappsko, hon spurtade lite i hagen så hon drog av sig en framsko - smaart! 

Lär ta en joggingtur idag, det var som några dagar sen nu..

iiiih

Måndag morgon = lätt :D   Jag har ju LOV :) mitt sista riktiga lov - såklart beroende på om jag får nå jobb eller inte!
helgen har knallat på rätt fort, jag har fixat ridbanan och städat lite på gårn - dax att skrota massa skrot bara!
Hoppade Långben lite här i helgen, han kändes faktiskt bättre än förväntat!  Lite mer styrka i rumpan så kommer han snart att kunna klättra lite på höjden :)
Visade Doris, hon var helt okej, lite spänd och så men killen som provade henne red henne bättre än jag kunnat tro - hur lätt och fin som helst i munnen & allt ! Det var verkligen kul att se, då vet jag att det faktiskt går för andra med :)
Frosty, vilken stjärna han var igår! Åh, han är så fantasktisk, nu när han börjar komma igång lite igen så känns han bara super!
Ska hem och klippa honom idag , funderade på att åka till gymmet i dag, men fan jag vet inte om jag bara åker dit och hämtar mina skor i alla fall, och springer lite eller tar en promanad hemma istället ! Det är ju sånt super väder! :)
Igår kom Elins häst, Lamborgini - kallas för Lambi, Så nu ska hon bli inriden! :) hon såg fin ut, lär väl ta en bild sen :) 

Fredagsmys

I min ensamhet - men faktiskt jag gillar det , det var längesen jag var själv såhär mycket & fan va mycket jag har fått gjort!  Känns riktigt bra faktiskt :) 

Idag har jag hoppat Doris lite smått, en liten serie bara - hon skötte sig super :) 
Långben har blivit mycket starkare nu, det känns bra! Ska nog hoppa honom lite i morgon, kanske.. 
Ska i af hoppa Frosty lite i morgon, han måste hoppas igång lite mer nu ordentligt :)  Ska ju faktiskt iväg och hoppa en klass nästa helg! Ska bli så skönt att kunna ta med båda två, så slipper jag åka på olika tävlingar! 

Så skönt, idag har jag lämnat in alla mina papper inför lovet, bara lite småsaker att göra tills veckan efter - så det blir nog ganska lugnt på den fronten! 
På söndag ska Elin komma hit med sin häst, så det blir spännande :) 


inte en minut

Nej, nu är ja bra jävla trött i alla fall! 
Gick upp i morse samtidigt som Robban, gick ut och tog en morgonpromenix - gjorde mig i ordning och åkte till skolan . 

Hade en lektion, sen vare lunch, eller egentligen eget arbete - jag tog hjälp av Lars för att jag hade en uppgift som jag verkligen inte får till, det blir fel varje gång! Mamma har hjälpt mig och ändrat vissa saker men hon lika som jag bara stirrar sig blind på papperna . Han hittade ett par saker som jag skulle ändra, så jag gjorde det - vad händer ? jo det blir sämre än det var innan! BRA LARS. 

Gick ner till Beas jobb efter skolan, sjukt va ont jag hade i mina axlar efter att ha burit runt på flera böcker + min dator & allt annat - i typ 45 - 50 min .

Har fixat hästarna, red bara 2 idag - tar alla i morgon i stället!

Nu sitter jag på kontoret med mamma, hon vid sin dator och jag vid min, hon gör om min läxa hela från grund och botten, så får vi se om hon får till det! Får hon inte det så vet jag inte vad! 

juste, jag var in på systemet idag - fan va jag känner mig vuxen då alltså! :) 
& Robban och Rickard är på väg till tyskland för att köpa öl  nu , jag hoppas det går bra ♥


tissssday

Jahaja, då var man här igen då! 
Fick hem hästen idag, mkt trevligt :) självklart tråkigt att han inte blev kvar, men nu har jag äntligen en stor häst igen, dax att börja kolla på tävlingar - lär väl börja från början men de lär väl gå fort hoppas jag :) 
ÅH, Doris hon börjar bli fin nu alltså ! Hon börjar bli ridbar :):)  Frosty likaså ! 
Frosty har haft en ordentlig vintervila, han har bara luffat hela vintern fram tills nu, nu har jag äntligen börjat rida ordentligt igen , känns bra :):)

Nu sitter jag här i väntan på att gå ut i stallet och stänga av tvättmaskinen, har tvättat banden till ridbanan, tänkte sätta upp dom så fort dom är klara, har dock bara slängt in en maskin idag, så jag har två kvar tills i morgon.. med ont  i magen, jag har ont i magen ganska ofta nu för tiden känns det som, jag hade det igårkväll med :(


hurthurt

hurtig vecka,  fan va mkt jag har att göra - säger som Alice, jag har så mkt att göra i skolan att jag inte ens har tid att vara där! 
Har nyss avklarat en läxa - bara 5 kvar  :(
Ska ut & rida ponnysarna en sväng snart - hoppas på att få besök av en familj som ville komma och provrida nu i veckan, sen kommer Långben hem, antagligen i morgon och sen lät det som att vi ska få hit Elins häst på inridning nu i veckan, eller ja så fort som möjligt !  Kul :) 
Nästa vecka är det LOV - längtar som fan!! 
Veckan efter lovet blir nog oxå lugn, ledig mån tis - en lektion ons - stockholm tors - en lektion fre! :) Skönt eller vadå !? :D 

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre, tjing!


jahajja

Jag har inte fått höra något om långben än, går o väntar i ovisshet!
Måste bara säga att helgdagar i harbo är tråkigare än någonsin..
Jag är på väg till botten igen känns det som /:

FREDAG

Underbart ! 
Har startat med stallet, Doris var super idag i ridningen! Helt galen i början men blev super lugn och fin sen = braa!! 
Nu äre såhär att jag vill att våran lilla fölis ska komma ut snaaart - komsi komsi :):) 
Men, namn ? hur svårt är inte sånt att komma på ?  :O

Fortfarande !

Har vart sjuk sen i måndags nu och jag ger snart upp ! Vaknar på morgonen och kan knappt andas går ut till stallet och är helt slut - inte kul.
Och jag som har långdag i dag på skolan, lär ju åka dit, men får se hur mkt jag orkar och om jag åker hem ..
Igår och i morgon har jag i af bara en lektion och de får man klara, idag är bara JOBBIGT . Deppiga jag idag ^^
På fredag , i morgon alltså , ska dom avgöra om Långben blir kvar eller inte, så då får vi se då - om jag får hem honom igen eller inte! Det verkar ju både positivt och negativt så jag har som ingen aning.. 

Åh, jag ska lämna in mitt projektarbete idag, ska bli skönt ! Deadline i morgon så :) 
Nu ska jag försöka stoppa i mig frukost om de går och ta mig till stan . yey

dagarna bara springer förbi

Och jag har massor att göra , och nu har jag gått och blivit sjuk på köpet = skitkul .
I måndags var iaf jag och mamma på en kurs, den handlade om ston, föl och fölning, eller ja, det mesta om hela processen från att välja sto tills att ta hand om sitt levande föl! 
Det var både väldigt bra att höra och få reda på allt, men nu känner man ju även till de negativa = mindre kul ^^
Igår fyllde Eva år,  så vi var där och firade henne - hon fick ett plommonträd och nya soffkuddar av oss :) Hon blev väldigt glad för trädet!
Idag har jag än så länge inte hunnit göra mer än att vara i skolan, och nu är jag helt död, sitter i köket och äter kex o vindruvor - ska plugga och göra klart allt för den här veckan idag .

FREDAG

åh, äntligen fredag - har vart till gymmet en sväng på morgonen med Sanna  :) 
Kom hem till en pool igen, dock lite mindre än sist, strömlöst i huset och helt tyst ..
Fick moppa upp vattnet och ställa ner en hink till de vattnet som rinner in ! 
Nu har jag ätit lunch och ska packa mina saker, åka hem och rida och fixa stallet - ikväll ska jag på bio med Sara :) 
Hoppas på att filmen blir bra ! :) 
Känns bra att gå på bio en sån här ruggig dag! 
Regnigt och tråkigt .. 

Men, jag har nog kommit på hur jag ska göra med min tavla nu !! 
det ska vara 3 bilder, en kärlekstavla åt mig och Robban = gulligull ^^ 
Vi får se hur det slutar :) 


RSS 2.0