Catching up'

Året fram till nu, sista augusti.
Det började med att chili blev en helt ny häst, jag började rida sjukt mycket bättre på henne, fick som kommentar på det att det bara var jag & Nick Skelton som kunde rida sådär!
Hon blev såld & jag hoppas det går bra för dom! :)
Zelma gick upp & ner, vi vann & ramlade av.. Men till sist insåg jag att hon inte var hästen för mig & slutade rida henne i maj.
Blackie kom hem & åkte på semin, vi hade tänkt oss Heartbeat som hingst, men "fick inte ta honom" så vi tog Corlensky g istället & hoppas på att det blir bra :)
Frosty har hoppat felfria msv & är kvalad till Falkenbergs ungponny championat!
Dit åker vi den 24:e September :)
Doris har jag precis börjat med, hon är helt galen tycker det är skitkul att röra på sig :) Hon är fortfarande kvar nere på bete men ska hem nu vilken dag som helst!
Långben är igång och blir bättre & bättre för varje vecka som går!  Jag har anmält att han ska hoppa 110 i Tierp den 11:e :)
Blev super taggad efter hemkomsten från Falsterbo, började ändra lite i ridningen och har försökt fått till lite annan ridning, vet inte om det syns men det känns som det börjar sätta sig!
Måste bara behålla & få fram Långben på Skelton ridningen, vilket jag trivdes jättebra med!

Planen för hösten är ganska lugn, mycket träning och mindre tävling..
Långben ska hoppa 2 st 110.
Doris hoppas jag kommer igång & kan debutera någon liten lokal tävling.
Frosty ska gå i falkenberg & sen får vi se, han är till salu & så jag har ingen aning om hur det kommer se ut, men om han är kvar så tänker jag hoppa några msv till så han blir ännu stadigare i sig själv!


RSS 2.0