Heaven is a place on earth-

Igår tog jag lite bilder på skogsmaskinen som nu ska försöka säljas..  Det känns tungt, men jag & pappa har haft några riktigt bra timmar i den och i skogen nu i sommar!   :)  
 

Sen åkte jag med Robban en sväng till Harbo, klappade katten och klippte Robban..  Åt mat hos Eva, skönt att komma iväg lite!  


Idag nu på morgonen har jag fixat hästarna och gjort klart allt i stallet för kvällen.. Hoppas regnet slutar falla så jag kan rida en sväng sen på em, först ska jag, mamma och Ella åka en sväng till thuns.. Får se om jag hittar något snyggt till begravningen,  man måste ju vara fin en sista gång för pappa ♥ 
 
 
Nu är det dax för frukost!   :) 
 

17 augusti 2012

Har ingen lust att skriva en massa här -  ni som känner mig väl vet redan vad som hänt och det är det viktigaste! 
 
Men vad jag vill säga är att jag älskar min pappa från topp till tå, jag kommer alltid komma ihåg honom som den underbara person han alltid varit.
Jag är glad över att ha så många fina minnen med dig, jag är så tacksam för allt! 
Ingenting går att förklara med rena ord, men en sak är säker, du lämnar ett stort tomt hål efter dig som vi alla ramlat ner i!  Just idag är det du pappa som är i fokus, även om alla de andra betyder minst lika mycket!  
Vi ses en dag i framtiden, bara tiden visar när. 

 ♥




 

tisdag -

Idag har jag ridit lite grann, Fanny har jobbat lite bommar och fick jobba på att slappna av lite, bara lugna ner sig och inte ligga på så mkt.. Gick riktigt bra faktiskt! :)
Långben fick hoppa en liten serie, det gick bra :) Ska försöka hoppa lite mer på torsdag inför helgen & hoppas han känns bra!
Zally har vilat, hon såg inte bra ut idag, hennes ben var väldigt svullet så hon får vila, är det inte bättre i morgon lär jag nog ta ut en veterinär så det inte blir värre..
Sen har jag i alla fall målat och målat och råkade måla en liten häst i stallet ^^ Det kan hända vad som helst en tråkig tisdags em.. Önskar att jag hade ett par hästar till att rida om dagarna!
Nu ska jag gå ut och natta hästarna innan det är dax att göra samma sak med mig själv!
Go'natt!

blommor och bin.. (katt)

Idag har jag äntligen planterat min ros som jag fick nu i sommar av Robbans snälla mamma!  
Har haft galen beslutsångest över vart jag skulle sätta den, den ska ju förhoppningsvis bli relativt stor och bråkig :) 
Nu är den i alla fall nere i jorden och jag hoppas den kommer trivas bättre där än i krukan... 
Kissen ville såklart vara med och hjälpa till med sin enorma energi, har för övrigt och även nu, legat på altanen och sovit heeeela dagen sen frukost i morse!  Lat katt eller vadå!
 

SMHN = Småmaskiga hönät = klart!

Har fått upp mina hönät ute i hagarna nu, hästarna verkar nöjda och jag är supernöjd,  hoppas det kommer fungera bra nu! :D  Höet jag har nu är egentligen inte så bra att ha i de här näten dock,  när dom drar ut några strån så följer en hel klump med, men men, det är snart dax att börja med årets egna skörd vilket jag hoppas kommer bli bra! 
Slängde med en bild på hur jag har de inne, har visat förut, men ändå!  



tävling -

Var till tierp och hoppade två klasser, första klassen var nog värsta klassen för i år.. Han var så spänd och fjantig att han knappt vågade stå på sina egna ben och då kommer såklart nacken upp en halvmeter extra! Dvs han höll på att dö när vi gick förbi domartornet med alla bommar och grejer, jag försökte att bara ta det lugnt och låta honom lugnt och fint skritta förbi ett varv, därav några tidsfel, annars var han helt okej faktiskt.. Andra klassen kändes bättre, då var han mycket lugnare - tyvärr hamnade jag i ett helt fel läge till sista hindret i omhoppningen, fick välja på att ta ett superduper kort språng eller ett flyhigh - och även om han inte orkar ta ett flyhigh språng så blir det ännu jobbigare att komma in i botten, så även om han rev det sista hindret vilket är väldigt dåligt så flöt det på bra! Var i alla fall riktigt nöjd med honom, han har gjort 2 120 rundor nu riktigt bra :) Ska bli spännande att se hur han går nästa helg, nu hade han vilat 2 helger och dessutom börjar 110 bli rätt lågt för honom...
Han fick lite förtjänat gräskäk när vi kom hem! :) 


det tar sig..

Inte mkt kvar nu - både Zally & Långben har fått "provstått" ..
bara det sista grejerna kvar innan det är färdigt, skönt med lite mer plats! :)

men åh!

Precis skrivit ett inlägg och så råkar jag trycka bort skiten,  kul! 
I alla fall... 
Det är rätt fullspäckade dagar just nu,  hinner knappt ens skriva här, har inte "suttit vid datorn"  på aslänge,  bara kollar mail och går igen, det känns på att Robban har semester nu,  det grejas typ hela dagarna! 
Har faktiskt hunnit göra en hel del,  kommer mer om det senare :) 

Har varit på träning ikväll,  han gick helt okej, lite småseg, men jag tror det var för att han var ute inatt när vi var på Jerry Williams -  vilket btw var helt okej!  Galet mkt folk......!!  
Nästa träning får nog Zally gå om hon känns ok fram till dess,  hoppade henne lite igår efter att han kollat på OS-  det gick faktiskt helt okej :) 

I morgon är det lagfinalen, då hoppas vi ju såklart på medalj - jag har bokat tv:n även då!  Såklart :D 
 
Åååh!   Jag har faktiskt lite bra nyheter på G -   det ni! :D  

Nu ska jag göra mig i ordning och krypa till kojs! :)  Ha de bra! 
 
Robban jag och Sara på Åland :)
 

RSS 2.0