När dagarna som vanligt springer iväg!

Ja,  redan torsdag - Snart helg! :):)  
I tisdags var jag in till stan och köpte lite grejer till hästhagarna här hemma, vi håller på att göra om dom helt och hållet, det blir hur snyggt som helst och ja jag hoppas det kommer fungera lika bra!  
Ni ska få se sen när det börjar bli färdigt!  

Har faktiskt gjort lite saker på listan som går att bocka av, plockat in alla sommarmöbler ute, täckt över poolen, plockat undan alla saker som hör till poolen, ja ni vet sånt där trams, ska försöka få in alla maskiner in i ladan de som ska in idag när Robban kommer hem..  
Får se om den lilla blå traktorn startar eller inte ;)  
 
Igår gjorde jag färdigt en hage,  vi har satt ner alla stolpar till vinterhagarna så sen är det bara några kvar till de större vår/sommar/höst hagarna som ska upp!  Det var Långbens hage som blev klar igår och han blev hur glad som helst!  Han brukar alltid vara lugn ut i hagen på morgonen,  men inte idag inte, då gick han ut ett par steg och sen flög han resten..   Helt normal..  

Sen på kvällen tog jag med mig Robban och åkte till Säva, dom hade en p & j så Zally fick åka dit, den här gången hoppade vi 70+80 -  hon gjorde det helt galant, 2 felfria rundor igen.. första rundan var hon lite tillbaka och ville gärna inte ta för sig i galoppen men sen i 80 gick hon som vanligt nästan..  
Var verkligen super nöjd, lastade henne själv för första gången när vi skulle åka, hon stod faktiskt ganska lugnt i transporten, förutom när Robban nästan glömmer bort att han har hästen med och kör lite för fort i kurvorna!  Hon var lite spänd första minuterna när vi väl kom fram,  men ändå var det inga problem alls.  
Lite skummt var det när ponnyerna kom i full racerfart bakifrån, och lite konstigt första gången att gå in i ridhuset  men ändå inte en tvekan!  

Bra början av henne minst sagt  :)  Hon fick till och med massa applåder,  lite läskigt men inget att bry sig om :)   
 



Nu när hon varit så duktig så blir det nog ett par dagars uteritter fram tills träningen på söndag!  
Långben däremot ska få gå lite ordentligt ett par dagar, han har inte behövt anstränga sig direkt mkt den här veckan..  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0